X.com dan PayPal.

Musk përfitoi $22 milion nga shitja, prej pjesës së tij 7% në kompani.

Ndërkohë që ishte te Zip2, Musk dëshironte të bëhej CEO, por asnjë nga drejtorët e bordit nuk do e lejonte. Supporting Compaq CEO Eckhard Pfeiffer's game plan to become an "Internet leader", the company is expanding its AltaVista portal with the planned acquisition of city guide content company Zip2. X.com dhe PayPal.

Compaq Computer Corp., the world's No. The team at Stanford eCorner believes in the powerful combination of evidence and imagination. Musk menerima 7% atau $22 juta dari penjualan tersebut.

Compaq mengakuisisi Zip2 senilai US$307 juta secara tunai dan US$34 juta dalam bentuk opsi saham pada tahun 1999.

3 computer maker, said Wednesday that it has completed its $220-million acquisition of Shopping.com, which sells goods on the Internet. Compaq придобива Zip2 за 307 милиона долара в брой и 34 милиона долара в акции през 1999 г. Мъск придобива 7% или 22 милиона долара от продажбата. Zip2 ishte një kompani që i ofronte gazetave programe online për udhëzues qyteti.

Në shkurt të vitit 1999, Compaq bleu Zip2 për $307 milion në para të thata dhe $34 milion në mundësi aksionesh. Musk merekrut eksekutif bisnis John Story dan Bill … X.com и PayPal * Musk co-founded Zip2 in 1995 (after dropping out of his PhD program at Stanford) along with his brother Kimbal and Greg Kouri. Kompania u themelua në Palo Alto, Kaliforni si Global Link Information Network në vitin 1995, nga vëllezërit Elon dhe Kimbal Musk dhe Greg Kouri. Internet Compaq buys Zip2.

Compaq acquires zip2 on 2002-01-02 for $341000000. Unlock the full power of the Crunchbase Platform with Crunchbase Pro! Musk memanfaatkan hasil penjualan Zip2-nya sebesar $10 juta untuk mendirikan layanan keuangan dalam jaringan bernama X.com pada bulan Maret 1999.

Hoping to buy AltaVista's way to the top of the Web portal heap, Compaq says it will acquire the provider of Internet platform solutions for media companies and local e. About Us.